דירת גן מדהימה בלב העיר !!!!

  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
  • 6
  • 7
  • unnamed
  • SHENKIN_5_APRT_-1_020
  • SHENKIN_5_APRT_-1_021

 ₪7,800,000
מס' נכס 6115166 מ'ר נטו5 חדריםמרפסת  הוסף למועדפים הדפס

בבניין באוהאוס משופץ !!!

דירה גן יוקרתית במיקום מרכזי ביותר, שקטה לחלוטין !!!

דירה ענקית 166 מ״ר + 137 מ״ר גינה בטאבו !!! הדירה עברה שיפוץ אדריכלי מדהים ויוקרתי במיוחד ומאובזרת במוצרים יוקרתיים !!!

לדירה גינה מעוצבת ומושקעת עם דק מעץ ופינת גריל ואיזור אירוח מדהים !!!

מתוך כתבה בבניין ודיור :

"בתוך אחד הבניינים אשר שומרו לאחרונה בתל אביב מסתתרת פנינת מגורים שעברה מהפך: דירת גן בסגנון מודרני עם אלמנטים נוסטלגיים המחברים אותה להיסטוריה של הבניין ולהוויה האורבנית ההומה, המשומרת, הצפופה והצעירה שברחוב שינקין. "

" לדירה שתי כניסות – הראשית עוברת דרך שער שפונה ישירות אל הרחוב, ועם פתיחתו מתגלה גינה אורבנית אוטונומית המנותקת לחלוטין מסביבת הרחוב וההמולה העירונית. מימין לכניסה, עוד לפני השער, נמצא לוח שקבוע על הקיר מספר את היסטוריית הבניין, שבין היתר שימש בעבר כבית דפוס בו הודפסו ההזמנות להכרזת קום המדינה. הירידה במדרגות העשויות בטון מוטבע (אחד מהאלמנטים שנשארו במקום בעקבות פעולות השימור שנעשו בבניין), מגלה דק עץ הבנוי משני מפלסים וחודר לעומק הגינה. בקצה המדרגות נמצאת הכניסה הראשית והשקופה אל הדירה. הכניסה השנייה היא דרך חדר המדרגות, שם נמצאת גם מעלית שמובילה ישירות אל אחורי המטבח. "

"במבואת הכניסה הראשית והשקופה יש שני אלמנטים עם ניחוח נוסטלגי, שמעבירים את הנכנס פנימה מהעבר אל ההווה: תמונה אמנותית שמציגה את האסתטיקה הנקייה והרומנטית של הבית, עם שכבות ההיסטוריה הטמונים ב"זיכרון" שלו, ושולחן עץ בעל מראה של פעם, שנראה כאילו הזמן חרט בו את אותותיו. שרפרף העץ שצמוד אליו מצביע על אפשרות של הפיכת קונסולת הכניסה לשולחן כתיבה.
 
עם המעבר מאזור הכניסה אל תוך הבית משתלט העיצוב המודרני שברובו לבן, עם הדגשי צבע ליצירת אווירה: מסך הטלוויזיה השחור הבולט על קיר לבן, שטיח צבעוני בסלון וקיר לבני סיליקט בגוון כורכר המהווה רקע למטבח ולפינת האוכל. חיפוי הלבנים בקיר מציג את חומר הגלם האמיתי בו נבנה הבניין במקור, אך במקום להשתמש בלבני סיליקט – לבנים המייצגות את האורבניות התל אביבית הקלאסית – נבחר גוון המציג רצון ליצור תחושת אסקפיזם לכיוון יותר טבעי חמים ורגוע. משחקי הגוונים שנוצרו בין ארונות המטבח הגבוהים לבין הגוונים הכהים יותר של קיר הלבנים מוסיפים לתחושת העומק בדירה. האי במטבח נראה כחובק את העמוד הרחב שמשמש כשער לסוג של מסדרון המוביל לחדרי השינה. מאחורי העמוד מסתתרת דלת המעלית, שמהווה את הכניסה השנייה לדירה."
" המעבר לחדרי השינה הורחב ונוצל לפינת עבודה, שבעיקרה נתפסה על ידי ספרייה גדולה המתפרשת על פני הקיר כולו. יחידת השינה נמצאת כביכול בתוך ארון בגדים מקופלים, שמכיל בתוכו גם את מכשירי המולטימדיה, וחוץ מהארון יש כמובן מיטה וחדר רחצה. כדי להעניק עומק הרצפה רוצפה באבן טבעית, הנכנסת גם אל חדר הרחצה ומטפסת כחיפוי על הקירות. מהמיטה קיימת יציאה ישירה אל החצר הראשית, כאשר מפל מים מפכפך הממוקם מול הדלת מכניס תחושת רוגע וטבע לחדר, מעביר למציאות אחרת ומשכיח בשנית את מיקומה האמיתי של הדירה."
" הדק החיצוני מבודד מהרחוב על ידי גדר עץ העשויה מסרגלי עץ ארז, בו מתגלות פינות פעילות שתוכננו מראש. המטבח החיצוני שממוקם על המפלס העליון של הדק, שמהווה כמעין במה, מוסווה מהכניסה באמצעות מחיצת עץ הזהה לגדר ההיקפית. בהמשכו, עוצבו במפלס התחתון פינת אוכל ופינת ישיבה, ובין שתיהן מפריד מפל המים הקטן שנמצא מול חדר השינה. כמו כן, בכל הגינה נטועים עצי פרי מניבים."

 

מפת הנכס
WhatsApp